Webbureau i Esbjerg med speciale i Drupal

Virksomheden drumedia er stiftet med en vision og mission om at blive et af Danmarks mest anerkendte webbureauer baseret på yderst høje kvalitets produkter, til en fair pris.

Vi er hamrende dygtige til det vi laver, og vi går ikke med kompromis med kvaliteten til vores kunder. Vores vigtigste mål er at du som kunde altid føler dig komfortabel med vores samarbejde, og du aldrig er i tvivl om hvorvidt du får det ønskede produkt leveret.

Vi er et team af yderst kompetente medarbejdere og freelancere, der hver især er dygtige til det vi laver.

Vi elsker at tage på arbejde og varetage alle typer opgaver, uanset hvor små eller komplicerede de måtte være.

10 års professionel & erhvervsmæssig erfaring

Med over 7 års professionel og erhvervsmæssig erfaring i Drupal og over 10 års erfaring med hjemmesider og webshops generelt, kan du være sikker på at vi ved hvad vi laver, og kvaliteten er derefter.

Vi har igennem tiden lavet alt fra små visitkort hjemmesider, til store online aviser, intranet, logistiksystemer, bookingsystemer og meget mere.

Vi ønsker at blive bedre til det vi laver hver dag, og dette vil afspejle sig i de løsninger vi laver til vores kunder, da vi er yderst kritiske hvad angår kvalitet og funktionalitet.

Design og opsætning af SEO venlige webløsninger

Drumedia har som sagt over 10 års professionel erfaring med udvikling af hjemmesider og webshops, hvilket betyder vi ved at det er lige så vigtigt at blive fundet på søgemaskiner, som det er at have en flot side, for som vi plejer at sige:

”Du kan have den flotteste side i Danmark, men hvis ingen der kan finde dig på Google, så er der ingen der ser det”

Det er dog rigtigt tit tilfældet at vi ser at folk rent faktisk har en flot hjemmeside, men grundet dårlig optimering på siden, eller fordi den er placeret på en langsom server eller webhotel, så får de ikke det fulde potentiale ud af den.

Hos drumedia vægter vi begge parter lige højt så du både får netop den hjemmeside eller webshop som du havde i tankerne, men ligeledes at du rent faktisk bliver set så du kan erhverve kunder igennem den.