Har du en hjemmeside, webshop – eller et helt andet system opbygget i Drupal, og har du brug for hjælp til dette eller udvikling af ny funktionalitet?

drumedia har over 7 års erfaring med Drupal og kan derfor hjælpe med alle typer af opgaver uanset om din version er 5,6 eller 7 som freelancer til dette.

Du kan herunder finde et udpluk af nogle de ting vi udfører:

Udvikling af design/tema

Har du en Drupal hjemmeside hvor du tænker på at få lavet et nyt, og måske responsivt design til så det tilpasser sig smartphones, tablets mm?

Ved drumedia kan vi tilbyde udvikling af designs til hjemmesider, webshops og andre Drupal systemer, som bliver udviklet fra bundet i et samarbejde med jeres krav og ønsker.

Skulle du allerede have et design du gerne vil have implementeret på din side, er dette naturligvis også noget vi kan være behjælpelige med.

Responsiv tilpasning af design

Er du glad for det design du allerede har på din side, men tilpasser det sige ikke mobile enheder, tablets osv?

Vi kan konvertere dit design til at blive responsivt, hvilket betyder at siden hele tiden tilpasser sig den enhed denne bliver set på, og du derved giver den besøgende den bedst mulige oplevelse når de besøger hjemmesiden.

Udvikling af moduler

Drupal kan et ocean af ting, men selvom der er et utal af moduler er det nogen gang tilfælde hvor problemet alligevel ikke kan løses med et af de mangge moduler.

I tilfælde af dette er det nødvendigt at udvikle moduler der kan klare opgaven.

drumedia, har lavet flere forskellige custom moduler for at kunne klare diverse opgaver, heriblandt et GLS Pakkeshop modul til drupal commerce.

Generel hjælp

Der findes ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar, og derfor hjælper vi gerne dig med at få styr på dine spørgsmål i forhold til din Drupal hjemmeside.

Installering moduler

Har du allerede en side, men har brug for et nyt modul så du eksempelvis kan dele, like mm på facebook eller lign? Eller du har måske brug for et galleri til at vise nogle af dine referencer?

Vi hjælper med installering og opsætning af de ønskede modul så du opnår det resultat som du ledte efter.

Fejlrettelser

Får du en fejlmeddelse på din hjemmeside, og er det det rene volapyk for dig? Vi tjekker på fejlen og retter den så dine besøgende og du ikke længere skal få en meddelelse om at der er sket en fejl på siden.

Sikkerheds opdatering af moduler & core

Det er altid yderst vigtigt at du holder din hjemmeside opdateret. For det første kommer der til tider ny funktionalitet som kan være en fordel for din besøgende, eller dig selv rent administrativt – men vigtigst af alt så er det vigtigt at huske at opdatere din hjemmeside så ud får lukket alle sikkerheds huller.

Vi hjælper din med at opdatere din hjemmeside og dets moduler så du igen er sikker.